ŞEHİT ABDULLAH DELİBAŞ İLKOKULU
HÜRRİYET MAH. SAĞLIK SK. NO 12 İÇ KAPI NO B1 ELBEYLİ / KİLİS
03487822032

VİZYON

Okulumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir

MİSYON

MİSYON Öğrencilerimizi; Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen, Orta Öğretim Sınavlarında başarılı olan, yeteneklerine göre mesleki eğitime yönelen, görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen, Kendilerine güvenen, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, mensubiyet ve mesuliyet sahibi, İnsanlar olarak yetiştirmek hedefimizdir.

NORMAL ÖĞRETİM

08:30-12:00 12:50-14:25